6 abr 2008

Recursos, Fi!

Bé, tenia previst fer un video com posa al principi, però me'n vaig descuidar i ara mateix no tinc temps per editar-lo,penjar-lo etc. Però crec que la Professora del vostre C.V ja hos haura ensenyat a crear-vos una conta a blogger, així que crec que no tindreu cap problema. Dirvos també, que el bloc comença de baix per amunt d'acord?

I ara doncs, per acabar us colocare aqui, unes pàgines web (recursos) per a que pugueu accedir i a traves d'allí fer coses molt boníques per decorar el vostre bloc.


http://www.slide.com/

Aquest de slide es un lloc per on vosaltres podreu muntar les vostres fotos, amb musica i efectes i llavors penjar-ho al vostre bloc.


http://www.slideshare.net/

L'eslideshare es un lloc on vosaltres podreu crear presentacions simples de powerpoint i penjarles també al voste bloc.


http://www.imagechef.com/

Bé doncs per acabar hos deixo amb l'imagechef.com, és una pàgina web on vosaltres podreu editar fotos ja penjades a la pàgina, podreu ficar els vostres noms, crear animacions,etc.

Bé aquí he acabat, espero que el bloc hos hagi servit de gran profit i que tot i les errades ortografiques que no he pogut rectificar, espero que m'entengeu bé i que us vagi molt bé, gràcies!

2 comentarios:

>> Yuka dijo...

Holaaa!!!!!

Està moll bb el blog as donat un munt d'imformaciò que ens ha ajudat molt jeje.

Buenoo adewssss!!!

Joeli dijo...

Be el blog esta molt be ja que posa tota la informació necessaria per construir un blog.

M'agrada molt el teu blog!!!
Adeu.