27 feb 2008

Com es crea una entrada? i com fiquem fotografíes en aquesta?

Bé doncs ara en aquesta entrada, us explicare com es crea una entrada, com se li fiquen imatges, videos, com es canvia la lletra, etc.
Premeu a situat a la dreta, a la pr de la pantalla. Ara ens tornem a trobar amb el familiar processador d'entrades del blogger.




Bé doncs, ara fiqueu el títol que volgueu ficar a la vostra entrada a la casella títol.Inserteu el títol que li volgueu ficar a la vostra entrada i despres comenceu a redactar l'artícle a l'altra casella:


Bé si voleu ara, a part del text ficar fotos, haureu de clicar a la icona situada a la part superior de la casella en que estareu escribin, aquesta: , ara cliqueu a sobre d'aquesta i us apareixera:




Aquí, heu de clicar la icona , i us s'obrira una carpeta del vostre equip, vosaltres heu de seleccionar la carpeta on tingueu la imatge, cliqueu llavors sobre la imatge, i obrir, un cop la tingueu pujada hos apareixera aquest missatge, veureu que avans de
penjar-la haurem pogut ficar-la centrada o sense ajustar-la, al vostre gust, bé doncs ara:





I cliqueu:

D'acord, doncs la imatge ja la tenim ficada, ara esteu atents, el que bé ara, es més complicat, però si u mireu be, segur que us se fa molt fàcil, per començar us ensenyare a penjar el video que vulgueu del youtube. Veieu-ho a la següent entrada.






2 comentarios:

Lisa Nieuwenhuis dijo...

Hola!
Està molt bé el blog.
Hi ha imatges, però no hi ha cap video, però la pregunta és d'aon l'has de treure perquè jo faig el de tecnologia i tampoc no se quin video posar.
Però tot el demés està molt bé
Adeu

Joeli dijo...

Be no se que dir el veig impresionant no he trobat cap fallo es molt bo vinga que seguexi aixi.